Zoeken naar massage

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     massage
 
massage amsterdam thai - Thaise massage Amsterdam Samila Spa Amsterdam, de Pijp.
Welcome to Samila SPA. The real Thai massage in the heart of De Pijp Amsterdam near the Albert cuyp market. The real Thai massage in the heart of De Pijp Amsterdam Albert cuyp market. Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude massage techniek die lichamelijke maar ook geestelijke klachten verhelpen. Je voelt je mentaal weer goed en hebt weer nieuwe energie! Bij ons kunt u terecht voor.: Traditionele Thaise massage. Olie en ontspanningsmassage. Hoofd schouder en voetmassage. Hot stone massage. U bent van harte welkom in onze Wellness aan Sarphatipark 12 te Amsterdam. Nara Wellness Nara Wellness Amsterdam. 17 June 2020 1 September 2020. Nara Wellness in Amsterdam begon ik eind 2016. Dat was meteen een succes. In een korte tijd werd het een populaire salon voor klanten met liefde voor Oosterse massages. Body scrub Body scrub.
thai massage eindhoven - massage Happy Skin.
SCHOONHEIDSINSTITUUT HAPPY SKIN. Schoonheidsinstituut Happy Skin is een professionele salon gevestigd in Tongelre in de gemeente Eindhoven. Wij bieden verschillende behandelingen aan om de huid te verbeteren, waarbij de gezondheid van de huid voorop staat. Onze salon onderscheidt zicht door de verschillende behandelmethodes en de persoonlijke aandacht die we geven.
Thaise massage Amsterdam Veranda Wellness Van Woustraat 35.
Thaise massage Amsterdam. Thaise Massage Bij Abcoude. Thaise Massage Vlakbij Diemen. Welkom bij Veranda Wellness. Oosterse Westerse massage gecombineerd. Wij zijn een kleine spa en massagesalon in het hart van de Amsterdamse Pijp vlakbij de Albert Cuyp markt. MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage., duo massage, kruidenstempel massage, aroma therapie, hot stone massage, sportmassage, hoofd schouder en voetmassage, Zweedse massage en zwangerschapsmassage. Onze massage Olie. Zelfgemaakte massageolie van Veranda Wellness. Onze olie wordt makkelijk in je huid opgenomen en voelt niet vet aan. Heb je een verouderende of uitgedroogde huid, dan kun je deze olie ook goed gebruiken.Samenstelling Vitamine A en E, PerCellin Oil TM, Goudsbloemolie, Lavendelolie, Rozemarijnolie, Kamille-olie. Body scrub en pedicure. Body scrub maakt uw huid zacht, soepel en glanzend. Door te scrubben worden dode huidcellen verwijderd. Basic pedicure of manicure, ervaar de Intensieve verzorging voor uw handen en nagels of voeten, tenen en nagels om ze weer er gezond uit te laten zien.
massage amsterdam thai - Thaise massage Amsterdam Veranda Wellness Van Woustraat 35.
Spa pedicure, extra aandacht voor gezonde voeten, tenen en nagels om ze er extra mooi en fris te maken. Oosterse Westerse massage gecombineerd. Onstpan uw lichaam met zelfgemaakte massageolie en biologische thee. Deep Tissue massage. Traditionele Thaise massage. Thaise massage met olie. Aroma mixed Thai massage. Thai mixed hot stone. Vriendelijk ontvangst en keuze in de olie waarmee je gemasseerd wilt worden, ook de salon voelde goed aan. Verder een hele fijne massage gehad, er word aan je gevraagd hoe je de massage wilt hebben en ook tussen de massage door vragen of de massage naar wens is. Een heerlijk kopje gemberthee gedronken om na te genieten. Ik heb een volgende afspraak staan. Incredibly satisfying massage. Myself and two friends all decided to get one together and we were all equally pleased. It was such a transcendental experience. We came out refreshed and replenished. Would highly recommend Veranda. The staff, the atmosphere, everything was exceptional. Of particular note, the music was very complimentary and the masseurs were highly skilled. The rooms were spotless and tastefully decorated. The hot towel at the end was incredibly refreshing.
Onze massages Nirvana, massage, duo massage, beauty en privé sauna in Kontich Antwerpen.
Daar elke massage kamer beschikt over meerdere brede Thaise massagebedden kan u zowel alleen, met twee of drie personen tezamen genieten en bieden we de mogelijkheid om zich om te kleden voor en na een massage. Vanaf heden bestaat er na de massage ook de mogelijkheid je op te frissen.
massage
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Massage Therapy Center westerse Shiatsu/Tuina massagetherapie.
Alweer genoten van de zachte handen en deugddoende massage van Geert. Telkens opnieuw voel ik hoe hij perfect weet in te spelen op mijn lichamelijke en emotionele noden, voor mij is elke massage bij Geert uniek. Nooit eerder kon ik zo genieten van een massage, een onbeschrijfelijk goed gevoel.
Bamboe Massage Lounge Massage, gelaatsverzorging, Stokkem, Lichaams.
Bij Bamboe Massage Lounge kan je ontspannen genieten van een massage, een gelaatsverzorging of een lichaamsverzorging in een omgeving waar je helemaal tot rust komt. Rust, sfeer en kwaliteit is ons uitgangspunt. Wij maken tijd voor jou en zorgen dat jij de tijd vergeet.
De massage gun: dit moet je erover weten ELLE.be.
De voordelen van de massage gun zijn dan ook dezelfde als die van een traditionele massage. Wetenschappelijk onderzoek heeft de gunstige effecten van een totaal ontspannen lichaam aangetoond op het slaapritme: zestig minuten diepe massage zouden het equivalent van zeven uur slaap betekenen.
Massage apparatuur.
JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Menu Zoek Mijn account. Gymna Zoek: Zoek. Uw winkelwagen bevat geen artikelen. Pressotherapie en Massage. Behandeltafel basis, behandelstoel.
Los Massage.
wie ben ik. Hallo ik stel me graag even aan je voor. Ik ben Lieve, in 2006 volgde ik mijn eerste massage opleiding bij Syntra. Dit was een openbaring en het voelde echt als thuiskomen voor mij. Het masseren zorgde voor een ideale balans met mijn job als interieur architecte. Sindsdien ben ik verschillende massage opleidingen blijven volgen. De opleiding Thaise massage in TMC Chang Mai wekte interesse voor oosterse massage technieken. Zo volgde ik 2 jaar de Shiatsu bij Life Force Beveren en 3 jaar Zen Shiatsu bij het oost west centrum Antwerpen. Vorig jaar heb ik de opleiding Zorgmassage aan het lijstje toegevoegd. Voor mij is massage een ideale manier om je lichaam de kracht te geven om op een fijne manier in het leven te staan. Dit wil ik graag delen daarom kan je voortaan bij mij terecht voor een olie, shiatsu of zorgmassage. Behoefte aan een moment voor jezelf, eventjes tot rust komen? Aarzel niet en kom eens langs. Welke massages zijn er mogelijk. Is een klassieke ontspanningsmassage.
Massage Santé Magic Leuven.
Hoe onderscheiden wij ons op het gebied van massage? Sinds haar oprichting heeft Santé Magic veel beoefenaars van gerenommeerde scholen over de hele wereld New York Swedish Institute, Sedona School of Massage, Central Melbourne Institute, Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg, Sindicato Nacional de Massagistas de Recuperaçao e Cinesioterapeutas, verwelkomd. Ons centrum gelegen in Leuven is daarom een plaats waar veel diepgaande kennis en massagestijlen worden beoefend en uitgewisseld.
Massages bij Thermen Katara.
Ondervind ze zelf! Een massage doet je goed. Een massage stimuleert het geluksgevoel en werkt ontspannend, waardoor je spontaan ruimte vrijmaakt in je hoofd. Je krijgt er bovendien een fysieke boost van: je weerstand verhoogt en je voert je afvalstoffen beter af.
Massage bij kanker België.
Skip to content. Module 1: Opleiding voor professionele masseurs en medische professionals. Module 2: Omgaan met rouw en verlies bij volwassenen en kinderen. Module 3: Ziekenhuistraining Massage bij kanker en in palliatieve zorg. Opleiding hand, voet en hoofdmassage bij kanker en in palliatieve zorg. Opleiding voet en onderbeenmassage bij/na kanker en in de palliatieve zorg. Opleiding op maat. Lesgevers en samenwerking. Ethische code Massage bij kanker België. Artikel in magazine Vrouwen met vaart. Waarom ik mij inzet voor massage bij kanker.
Massages.
Bezoek ook eens onze andere centra. India en China hand in hand: deze therapie is een combinatie van Dao Yin massage toegepast op acupunctuurpunten en Ayurvedische massage cfr. marmapunten voorafgegaan door een polsdiagnose. Gegeven door therapeute in Ayurvedische en traditionele Chinese geneeskunde.

Contacteer ons