Zoeken naar massages

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     massages
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
hotstone massage cursus
Droom weg bij onze massages uit de hele wereld.
Van massages, beautyverzorgingen en afslankbehandelingen kan je in ons beautycenter trouwens genieten zonder saunatoegang, reservatie is wel aangewezen. Massage van gelaat, hals en decolleté 25 min. Massage van gelaat, rug, nek en schouders 25 min. Massage van rug en benen 25 min.
slotenmaker goirle
Massages Ham A Priori Massages: ontspanningsmassage, massage promoties.
Zowel ontspannend als therapeutisch. Bij A Priori massages kan u sinds begin 2015 terecht voor een ruim aanbod aan massages, zowel therapeutische massages als ontspanningsmassages. Irina volgde haar opleidingen aan de Wellness Academie te Hasselt. Daarnaast volgde ze continu bijscholing op het vlak van massages en ontspanningstechnieken. Ze is ook erkend lid van de Belgische Massage Federatie.
ayurveda
Massages voor stellen: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Massages voor stellen Brussel. Deep tissue massage. Hot Stone Massage. Schoonheid en spa. In de buurt zoeken. Gezichts en huidverzorging. Over Groupon Jobs Pers. Werk met Groupon. Draai een Groupon-deal Affiliate Programma De Gedragscode voor Verkopers. Privacy-centrum Klantenservice FAQ Inbreuk melden.
duo
Massages La Nostra Vita.
Hot Stone massage. Eén van de mooiste en de meest intense massages is de Hot Stone massage. Bij deze lichaamsmassage gebruiken we afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die onder invloed van water en zand door de eeuwen heen gepolijst zijn.
restaurant beringen
Siam Spa Relax Massages.
De combinatie van helende kruiden met traditionele massagetechnieken, maken dat de Thaise massages wereldwijde beroemdheid genieten. Thaise massages bevorderen de bloedsomloop, kalmeren de ademhaling en stimuleren de zenuwbanen. Ook stress en vermoeidheid zijn symptomen die kunnen verholpen worden door een massage.
glazenwasser goirle
Massage: alle soorten massages op een rij Uw Massagetafel.
Aangevuld met fricties drukwrijftechnieken, compressie druk en vibratie trillen bereikt een Zweedse massage vermindering van pijn, gewrichtsstijfheid en bevordert herstel na letsel. Lees meer over massage.: Massage werkt zo Lees alles over de basistechniek, de werking en de effecten van massage.
castor olie voor haar
Massage Sané Thermen wellness, beauty en restaurant in Tongeren Limburg.
Ook te boeken zonder saunabezoek. Een massage boeken. Massages reserveer je best op voorhand. Gelijktijdige massages boek je best zo'n' drie dagen vooraf, terwijl arrangementen liefst een week van tevoren gereserveerd worden. De massages die we aanbieden verschillen in intensiteit.
tanden bleken brunssum
Massage Santé Magic Leuven.
Ons centrum gelegen in Leuven is daarom een plaats waar veel diepgaande kennis en massagestijlen worden beoefend en uitgewisseld. Onze masseurs scholen zich constant bij en zullen elke massage aanpassen aan jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in.: Dermasegementale reflexologie: een vorm van diepe weefselmassage die erop gericht is om vanuit de huidsegmenten de organen reflectorisch te stimuleren zie de Sante Magic Massage. Ashiatsu: een vorm van diepe weefselmassage met de voeten die de weefselstructuren verbetert en bewegingsruimte creëert in de gewrichten. Hoe kies je de massage die bij je past? Om je te helpen een keuze te maken tussen onze verschillende massages, hebben we deze gegroepeerd volgens specifieke verwachtingen.: ontspannende en preventieve massages: Ontspanningsmassage, Voetreflexologie, Detox Massage, Magic Kids Massage.
afvallen onder begeleiding
Top 20 Massages in België Treatwell.
Sven, an experienced German-born massage therapist now living in Brussels, has his own salon, Massage Service Sven Parthie, in the chaussée de Wavre situated right in the heart of the city. His massage salon is completely devoted to your well-being and relaxation.
rijschool kaatsheuvel
Massages.
Hot Stone Massage. Hot Stone Massage is een massage met hete stenen, een weldaad voor lichaam en geest.De warmte van de. Een massage verlicht de spanning in de spieren. Als de spieren gemasseerd worden, wordt het bloed op. Massage Contour / Afslankend.
slotenmaker goirle

Contacteer ons